Om oss

Vad händer i Huddinge? Massor! Den här sidan ska vända ut och in på Huddinge och vi ska skriva om allt som händer i denna ljuvliga kommun i Stockholm. Hur ser egentligen inflyttningen ut? Vilken är den typiska Huddingebon? Hur ser företagsklimatet ut och hur ser egentligen priserna ut för bostäder? Allt detta – och mycket mer – kommer vi att skriva om här.

Vi kommer även att ge tips för dig som vill veta mer om Huddinge och vad man kan göra här. Naturen är magnifik och till skillnad från hur det ser ut i många andra områden i Stockholm även relativt oexploaterad. Det finns härliga promenader, underbara cykelvägar, guldkorn att bada- och fiska i och det finns en storslagen skog att vandra omkring och ladda batterierna i. Huddinge har allt!

Det är svårt att komma förbi Huddinge som en plantskola för svensk ishockey. Genom åren har klubben fostrat landslagsmän på löpande band och under en period så kunde man knappt gå igenom Djurgårdens laguppställning utan att se minst en femma med Huddinge som moderklubb. Klubben huserar idag i lite lägre divisioner och bidrar kanske inte på samma tydliga sätt som man än gång gjorde – men det är fortfarande en relevant förening som, i allra högsta grad, ingjuter respekt och beundran hos övriga delar av hockeysverige.

Är du intresserad av Huddinge och vill veta mer om vad som händer? I så fall har du kommit helt rätt. Den här sidan kommer att ge dig allt du behöver. Dagsfärsk information ska blandas med historiska tillbakablickar och snabba ögonkast mot vad som händer i framtiden. Hur ser Huddinge ut om 20 år? Vi kommer att ta oss friheten i att spekulera kring detta. En sak står klar: vi älskar Huddinge och vi hoppas att den kärleken och den passionen kommer att lysa igenom här. Välkommen!

Läs även: Vad är Huddinge känt för?