Kategorier
Hälsa

Solarium levererar solgaranti i Huddinge

På ett solarium i Huddinge får du garanterat precis lagom med sol för att inte behöva möta våren som ett blekt spöke. Att sola säkert är vårens melodi.

Efter en lång vinter är det dags att dra på dig dina vita jeansshorts igen. Synd bara att det inte syns var shortsen slutar och dina ben börjar. De är ju lika vita! Och den naturliga brännan ligger ännu långt framme i den bleka svenska sommaren. Som tur är finns det genvägar.

I Huddinge finns flera typer av solarium som kan leverera tio minuters total solgaranti. Det är dessutom ett säkrare sätt att sola på än att lägga dig i vårsolen på en filt i en park. I parken har du nämligen inte kontroll över hur stark solen är, och du lär också ligga betydligt längre än den rekommenderade soltiden.

Så solar du säkert på solarium i Huddinge

Ett solarium i Huddinge är den perfekta platsen för dig som inte vill kliva ut ur årets mörka period som ett blekt spöke, men som inte heller vill pressa i panik i parkerna. Med brännan på plats kan du ägna dig åt vårens aktiviteter utomhus utan att känna stressen över att vara tvungen att tillbringa varje ledig stund ute i direkt solljus.

Som du säkert vet är sol och UV-strålning något vi människor bör njuta av i lagoma doser. Genom att följa de instruktioner du får på solariet kan du vara säker på att du solar säkert. Sedan är det solskydd som gäller.