Kategorier
Allmänt

Replokal billigt i Stockholm

En egen replokal nära centrum i Stockholm låter ju som en dröm men den kan faktiskt bli sann. Det finns specialbyggda replokaler som är isolerade så att man kan släppa loss utan att störa.

Det finns 187 replokaler att hyra i två olika områden nära Stockholms centrum. Man tar sig lätt dit med kollektivtrafik eller bil, och de har generösa öppettider, många av dem dygnet runt.

Det man behöver göra för att hyra en komplett replokal i Stockholm är att kontakta företaget som hyr ut. Oftast finns det lediga lokaler men om det inte finns just när man ringer så kan man sätta upp sig på en väntelista.

Hyran är låg, den minsta lokalen kostar 3 000 kr i månaden och det blir ju inte så mycket om man är ett band som delar på kostnaden. Det går också att dela lokalen med andra grupper eller artister. Då kommer man bara överens om vilka tider man ska använda den och så delar man sedan på hyran.

En komplett replokal i Stockholm gör att man träffar andra som spelar

När det finns så många replokaler i ett område så stöter man på andra som spelar och det kan ge ett utbyte. Lokalerna är välisolerade så man stör inte varandra, men man kan träffas på väg till eller från sin replokal.

En del av lokalerna är små, andra är större. Det finns lokaler med fönster men också lokaler utan fönster. Alla lokaler är utrustade för att man ska kunna använda både förstärkta instrument och akustiska.