Kategorier
Allmänt

Badrumsrenovering på gång i Huddinge

En välbehövlig badrumsrenovering i Huddinge gör att du får ett eget spa, eller åtminstone känslan av att ha fått det. Skillnaden kommer att märkas när allt är nytt och fräscht i badrummet.

Det ställe som känns mest sunkigt i en lägenhet är oftast badrummet. Det blir lätt kalkavlagringar i duschkabinen och på kranarna, och toalettstolen ser sliten ut. När du bestämmer dig för att renovera badrummet är det en rejäl investering i både trivsel och välmående, och du får ett eget spa. Det finns också många moderna badrumsmöbler att välja på, och kanske vill du ha dit en pampig palm också? Champagne på badkarskanten och lyxig frotté på hyllorna. Det är ingen utopi, snart, när din badrumsrenovering i Huddinge är klar.

Snålspolandet sparar pengar

När du byter upp dig i badrummet kan du passa på att skaffa snålspolande toalett och duschmunstycken. Det är så sällan man byter de sakerna, och man märker inte vilka nyheter som lanseras på marknaden. Det är alltid aktuellt att spara på vatten och energi, och det kan man göra med nya badrumsinventarier.

Tänker du praktiskt, skaffar du skåp som du kan lägga in alla handdukar i och speciella hyllor för schampoflaskorna, så att de inte står framme på handfatet. Ju mer undanplockat, desto lugnare miljö får du i ditt spa. Skaffar du dessutom en vägghängd toalettstol, kommer du åt att städa hela golvet under den. Anlita en bra byggfirma för entreprenad, så håller de i hela projektet och samordnar rörmokare, elektriker och plattsättare åt dig.